امروز : یکشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۲ - 16 ذو القعدة 1444
- ارائه دستاورهای شاخص در حوزه GIS در هفتمین کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی
- با همکاری مردم ، صنایع ، کشاورزان و ادرات استان تابستان ۱۴۰۲ را بدون خاموشی برق سپری خواهیم کرد
- روند افزایشی ابتلا و مرگومیر سرطان ریه در ۳۰ سال گذشته
- چرا کرمانشاهیان به پهلوانی شهرهاند؟
- مدیریت صحیح مصرف برق فرهنگسازی میشود
- مبلغ پاداش صرفهجویی برق تا ۲۰ برابر افزایش یافت
مقابله با کرونا رژیم غذایی خاصی میخواهد؟
به گزارش کرمانشاه امروز ، یک متخصص تغذیه معتقد است، مقابله با کرونا نیاز به تغذیه یا رژیم غذایی عجیب و غریب ندارد و افراد بهتر است تغذیهای داشته باشند که همه گروههای غذایی را شامل شده و میزان متعادلی از مایعات نیز در کنار آن مصرف شود.
دکتر هادی عبدالله زاد، با اشاره به شیوع کرونا در روزهای اخیر در کشور گفت: در این روزها افراد به دنبال برنامه های غذایی مختلف برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود هستند و از رژیم های غذایی مختلفی پیروی می کنند و این درحالی است که مقابله با کرونا نیاز به برنامه غذایی عجیب و غریبی ندارد.
وی افزود: نکته مهم در بحث تغذیه افراد این است که رژیم غذایی بگونهای باشد که همه گروه های مهم غذایی از جمله گروه غلات، حبوبات، شیرو لبنیات و میوه و سبزیجات را شامل شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به زیاده روی در مصرف برخی میوه ها از جمله مرکبات گفت: مصرف روزانه دو تا سه واحد میوه آن هم به شکل متنوع توصیه میشود و مصرف بیشتر از آن توصیه نمیشود.
وی توصیه کرد: افراد در این روزها سبزیجات مصرفی را به شکل پخته مصرف کرده و از مصرف خام آنها فعلا و در شرایط شیوع کرونا خودداری کنند.
عبدالله زاد افزود: در خصوص لبنیات نیز این توصیه وجود دارد که افراد لبنیاتی مانند شیر را حتما پیش از مصرف بجوشانند و از مصرف خام و سرد آن خودداری کنند.
وی بر پخت خوب و مناسب انواع گوشت در شرایط فعلی تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه احتمال انتقال این بیماری از طریق انواع گوشت نیز وجود دارد توصیه می شود افراد دقت بیشتری بر پخت کامل گوشت داشته باشند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه نان خریداری شده از بیرون باید مستقیم از دست نانوا وارد کیسه نان شود، گفت: اگر این میان واسطه ای وجود داشته باشد احتمال آلوده شدن نان وجود دارد و افراد در این زمینه باید دقت کافی را داشته باشند.
وی افزود: توصیه میشود افراد برای اطمینان از سلامت نان، آن را پیش از مصرف در خانه مجددا حرارت داده و گرم کرده و سپس اقدام به مصرف آن کنند.
عبدالله زاد با اشاره به استفاده برخی افراد در این ایام از انواع آجیل توصیه کرد: افراد حتما بعد از خرید آجیل اجازه دهند آجیل چند روز در جایی مانده و ویروس های احتمالی آن از بین بروند و سپس اقدام به مصرف آن کنند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: در کنار رعایت نکات تغذیهای، افراد باید دقت داشته باشند که رژیم غذایی آنها حجم مناسبی از مایعات را نیز در برگیرد و توصیه می شود حتما روزانه هشت لیوان آب بنوشند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.