امروز : شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۲ - 15 ذو القعدة 1444
- ارائه دستاورهای شاخص در حوزه GIS در هفتمین کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی
- با همکاری مردم ، صنایع ، کشاورزان و ادرات استان تابستان ۱۴۰۲ را بدون خاموشی برق سپری خواهیم کرد
- روند افزایشی ابتلا و مرگومیر سرطان ریه در ۳۰ سال گذشته
- چرا کرمانشاهیان به پهلوانی شهرهاند؟
- مدیریت صحیح مصرف برق فرهنگسازی میشود
- مبلغ پاداش صرفهجویی برق تا ۲۰ برابر افزایش یافت
روزی ۸۱ میلیون تومان جریمه بانکی مجتمع فیروزه
کرمانشاه امروز: غلامرضا امیری رئیس شورای شهر کرمانشاه چند روز پیش در گفتگو با یکی از رسانه ها در پاسخ به این سئوال که تکلیف مجتمع فیروزه با توجه به مشکلات متعدد موجود چه می شود؟ گفته است: “هم اکنون روزانه ۸۱ میلیون تومان جریمه بانکی به بدهی های قبلی این مجتمع افزوده می شود”.
شهرداری برای اجرای این پروژه تسهیلاتی از بانک شهر دریافت کرد که تنها جریمه دیرکرد اولیه آن ۲۴ میلیارد تومان بود.
اما هم اکنون با عدم پرداخت اصل تسهیلات و جریمه های آن، طبق گفته رئیس شورای شهر روزانه ۸۱میلیون تومان و سالانه نزدیک به ۳۰میلیارد تومان جریمه دیر کرد باید به بانک پرداخت شود که متاسفانه این خسارت همان هزینه ای میلیاردی است که شهرداری به شهروندان کرمانشاهی وارد کرده و لازم است نهادهای بازرسی به این موضوع ورود جدی داشته باشند.
۱۷سال پیش وقتی کلنگ احداث مجتمع تجاری فیروزه در ابتدای خیابان مدرس (جلوخان) به زمین زده شد، متولیان آن که شهرداری کرمانشاه بود اعلام کردند این پروژه با۵۶هزار متر مربع زیربنا بزرگترین و زیبا ترین مجتمع تجاری غر ب کشور خواهد شد.
اما هم اکنون بعد از گذشت ۱۷سال این مجمتع هنوز در حد اسکلت باقی مانده و در یکی از پر رفت و آمد ترین معابر شهر به نماد ناکارآمدی مدیریت شهری کرمانشاه تبدیل شده است.
مدتی از روند احداث این پروژه نگذشته بود که شهرداری با پیمانکاراین پروژه به اختلاف شدید برخورد و همین اختلاف که ریشه آن ظاهراً مالی اعلام شد، باعث توقف آن گردید.
با شکایت شهرداری و تشکیل پرونده کار به دادگاه کشیده شد و بعد از چند سال که روند قضایی آن به طول انجامید وقتی که رای دادگاه مشخص شد شهرداری اعلام کرد که “وضعیت شهرداری به گونه ای نیست که بتواند به تنهایی کار را ادامه دهد و باید به صورت مشارکتی آنرا به سرانجام برساند.”
حال بعد از گذشت ۱۷سال و صرف هزینه های میلیاردی و جریمه های سنگین، تازه شهرداری و برخی از اعضای شورا به این نتیجه رسیده اند که این پروژه صرفه اقتصادی ندارد و از اساس غیر مهندسی و غیر استاندارد بوده است و به همین دلیل دائماً در حال پاسکاری مسئولیت آن می باشند.
جالب اینجاست تعدادی از اعضای فعلی شورای شهر که طی چند سال گذشته مدعی غیر استاندارد و به صرفه نبودن این مجتمع شده اند در زمان مطالعه و کلنگ زنی آن عضو شورای شهر بوده و این سئوال پیش می آید که اگر این پروژه غیر استاندارو به صرفه نبوده چرا اجازه دادید که احداث شود و اگر هم در آن زمان توان جلوگیری از روند احداث آن را نداشتید چرا همان موقع موضوع را با رسانه ها در میان نگذاشتید که حداقل الان مبرا از نقش خود در احداث مجتمع باشید.
خلاصه کلام اینکه، گرچه سوءمدیریت در شهرداری کرمانشاه به عینه مشهود است و از طرفی شورای شهر نیز تکلیفش با خودش مشخص نیست اما می طلبد استاندار کرمانشاه با ورود جدی به ماجرا و تعیین تکلیف نهایی این پروژه، ضمن جلوگیری از زیان بیشتر مالی، که از جیب مردم مظلوم کرمانشاه پرداخت می شود، گامی در جهت توسعه و آبادانی شهر برداشته که بی شک با بهره برداری از این مجمتع شاهد رونق اقتصادی هر چند اندک در بازار کم رونق کرمانشاه خواهیم بود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.