امروز : جمعه, ۱۳ مهر , ۱۴۰۳ - 1 ربيع ثاني 1446
صبح ورزش کنیم یا عصر؟
به گزارش کرمانشاه امروز ، محمود روشنی، باتاکید براینکه ورزشکاران نباید صبحها پیش از خوردن صبحانه به انجام تمرینات سخت ورزشی بپردازند، اظهارکرد: انجام این نوع تمرینات بدون خوردن صبحانه باعث کاهش قند افراد شده و خستگی، عصبانیت، بیحوصلگی و حتی افسردگی آنها را در طول روز رقم میزند.
وی افزود: زمانی که فرد از خواب بیدار میشود، تنها میتواند بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه به انجام حرکات نرمشی مانند دویدن آرام، پیاده روی و حرکات کششی بپردازد.
مدیرپایگاه قهرمانی کرمانشاه متذک رشد: پس از انجام این حرکات فرد میتواند صبحانه بخورد، اما حداقل یک تا یک ساعت و نیم پس از خوردن صبحانه هم نباید ورزشهای سنگین انجام دهد.
وی بهترین زمان برای انجام ورزشهای هوازی را صبحها دانست و گفت: دوچرخه سواری، دویدن و پیادهروی تند از جمله ورزشهای هوازی هستند که ورزشکاران برای گرفتن بیشترین بازدهی از این رشتهها میتوانند در زمان صبح به انجام آنها بپردازند.
روشنی در ادامه تاکید کرد: طبق دیدگاههای علمی افرادی که قصد انجام ورزشهای قدرتی دارند، میتوانند این ورزشها را در نوبت عصر انجام دهند.
به گفته این مسئول بهترین زمان برای انجام ورزشهای قدرتی در طول روز از ساعت ۲٫۵ ظهر تا ۶٫۵ عصر و به مدت دو ساعت است.
وی گفت: هرچند انجام ورزشهای هوازی در نوبت صبح و ورزشهای قدرتی در نوبت عصر برمبنای دیدگاههای علمی است، اما دیدگاه کلی و عمومی دیگری نیز در مورد بهترین زمان برای انجام ورزش در طول روز وجود دارد و براساس این دیدگاه گفته میشود بهترین زمان برای انجام ورزش در طول روز بستگی به ساعت بدن افراد دارد، یعنی هر زمان که بدن فرد آمادگی داشته باشد میتواند ورزش کند که معمولا بدن ۸۰ درصد افراد بین ساعت ۲٫۵ تا ۶٫۵ عصر در بهترین شرایط و آمادگی برای انجام ورزش قرار دارد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.