امروز : یکشنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۳ - 12 ربيع أول 1446
پایانی بر تشنگی روستاهای کرمانشاه
پیگیری های مکرر توسط دکتر محمد رشیدی، نماینده مردم شریف کرمانشاه و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، برای آبرسانی سالم و پایدار به روستاهای کرمانشاه نتایج ارزشمندی به ارمغان آورد که انعقاد تفاهم نامه برای رفع تنش آبی ۸۶۰روستا که بخشی از آن تا فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سالجاری عملی می شود از آن جمله است.
خشکسالی های اخیر و کاهش نزولات جوی، عمده منابع تامین آب روستایی که همان چشمه و چاه است را با کاهش دبی مواجه کرده و موجب تنش آبی در روستاهای استان کرمانشاه شده است.
نه تنها عوامل فوق بلکه استفاده از آب آشامیدنی برای مصارف غیرشرب از جمله آبیاری مزارع و باغات و همچنین انشعابات غیرمجاز نیز توزیع و تامین آب سالم و پایدار در روستاها را با چالش جدی مواجه کرده است.
دسترسی به آب سالم نقش مهمی در افزایش و پایداری جمعیت روستایی دارد، از این رو رفع تنش آبی در روستاها و آبرسانی به مناطق محروم جزء اولویت های کاری دکتر محمد رشیدی، نماینده مردم شریف کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رئیسه مجلس قرار گرفت.
پیگیری های مکرر توسط این نماینده مردمی، نتایج ارزشمندی به ارمغان آورد که انعقاد تفاهم نامه برای رفع تنش آبی ۸۶۰روستا که بخشی از آن تا فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سالجاری عملی می شود از آن جمله است.
موضوع بدین صورت است که قرارگاه آبرسانی استان کرمانشاه با محوریت پیگیری تفاهم نامه بزرگ استانداری کرمانشاه با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) با حضور دکتر رشیدی، دکتر صحرایی استاندار کرمانشاه، سردار عظیمی فرمانده قرارگاه منطقهای نجف غرب کشور، سردار ریحانی فرمانده و سردار قنبری جانشین سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، مهندس نجفی معاون عمرانی استاندار، دکتر نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و دکتر داودی مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان برگزار شد و برای رفع این محرومیت بزرگ رایزنی شد و تصمیمات مهمی در جهت پیشرفت بیشتر پروژه های محرومیت زدایی در استان گرفته شد.
رضا داوودی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در این باره گفت: آبرسانی به ۸۶۰روستا در دو بخش تعریف شده که وهله اول این تفاهم نامه، آبرسانی به بیش از ۳۰۰ روستایی است که با بحران آب مواجه هستند که بخش قابل توجهی از آن تا دهه فجر امسال انجام می شود.
داوودی افزود: قرار است آبرسانی به مابقی روستاها تا تابستان ۱۴۰۵ پایان یابد که افزایش اشتغال و کاهش سرانه بیکاری کشور و ارزش گذرای آب از نتایج مثبت این طرح خواهد بود.
وی میزان اعتبار آبرسانی به ۵۱۱ روستای کرمانشاه را یک هزار و ۹۲۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: آبرسانی به روستاهای استان نیز پیشرفت خوبی دارد
و برای دستیابی به آب پایدار در استان کرمانشاه نیز با جدیت در حال تلاش هستیم.
شاید اگر پیگیری های خستگی ناپذیر دکتر رشیدی انجام نمی شد موضوع محرومیت زدایی و تلاش برای پایان تشنگی روستاهای استان چنین شتاب نمی گرفت.
دکتر رشیدی براین باور است که کمک به توسعه روستا از طریق تامین آب پایدار موجب حفظ اقتصاد ملی، افزایش تولید و اشتغال می شود.
نماینده مردم شریف کرمانشاه و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بارها با مدیران عامل شرکت آب منطقهای و شرکت آب و فاضلاب استان دیدار کرده و به تشریح مهمترین مشکلات و چالشهای این حوزه در بخش روستاها پرداخته است.
پیش از این نیز پیگیری های این نماینده مردمی برای دسترسی کرمانشاهیان به آب سالم و پایدار در روستای ده پهن و شش روستا در دهستان میان دربند نتیجه بخش بوده است.
علاوه بر پیگیری آبرسانی به روستاها، تاکید بر لزوم تکمیل هرچه سریعتر تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمانشاه و تاکید و حمایت از مدیران مربوطه برای رفع مشکلات شبکه فاضلاب شهر کرمانشاه نیز از دیگر اقدامات این نماینده مردمی در حوزه آب شهری و روستایی است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.