سعدی
همین نصیحت من پیش گیر و نیکی کن /که دانم پس از مرگم کنی به نیکی یاد
Tuesday, 3 October , 2023
امروز : سه شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۲ - 19 ربيع أول 1445
شناسه خبر : 1793
  پرینت تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۴ |
رییس پلیس راهور کرمانشاه:

۶۷۰ هزار خودرو در کرمانشاه داریم/ با شیوه سنتی نمی‌توان ترافیک را کنترل کرد

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه با اعلام اینکه 670 هزار خودرو در کرمانشاه داریم، گفت: امروزه دیگر با شیوه‌های "سنتی" نمی‌توان ترافیک را کنترل کرد.
۶۷۰ هزار خودرو در کرمانشاه داریم/ با شیوه سنتی نمی‌توان ترافیک را کنترل کرد

به گزارش کرمانشاه امروز؛ رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه با اعلام اینکه ۶۷۰ هزار خودرو در کرمانشاه داریم، گفت: امروزه دیگر با شیوه‌های “سنتی” نمی‌توان ترافیک را کنترل کرد.

سرهنگ محمد حیدری، در نشست خبری، با اشاره به گستردگی کار پلیس راهور گفت: پلیس راهور در میان رده‌های انتظامی بیش از همه با مردم سر و کار دارد، طوری که در همین سال جاری در سطح استان ۶۶۳ هزار خدمت شامل تعویض پلاک، نقل و انتقلات، صدور گواهینامه و تمدید آن و … ارائه کرده‌ایم.

حیدری گفت: در کنار این خدمات، نقش اصلی پلیس راهور به حوزه ترافیک برمی‌گردد و تقریبا با وجود هر نوع ترافیکی همه توجه‍‌ها به سمت پلیس راهور جلب می شود، درحالیکه در این حوزه ۳۲ دستگاه نقش دارند و باید به وظایف خود عمل کنند.

رییس پلیس راهور استان کرمانشاه گفت: در کنار این دستگاه‌ها، تک تک افراد جامعه در بحث ترافیک دخیلند، چرا که یا به عنوان راننده، یا سرنشین و یا عابر پیاده در سطح معابر تردد دارند.

۶۷۰ هزار خودرو در کرمانشاه/ تلاش داریم طرح زوج و فرد در طول سال اجرایی شود

وی با اشاره به افزایش معضل ترافیک استان بویژه در شهر کرمانشاه در سالهای اخیر گفت: حقیقت این است که معابر کرمانشاه دیگر جوابگوی حجم بالای خودروها نیست.

وی افزود:در حال حاضر ۶۷۱ هزار خودرو در استان دو میلیون نفری کرمانشاه داریم که اگر جمعیت کودکان و نوجوانان و افرادی که به علت کهولت سن یا هر دلیل دیگری نمی‌توانند خودرو داشته باشند را کنار بگذاریم، هم اکنون به ازای هر دو نفر در استان یک خودرو داریم.

حیدری افزود: از این تعداد ۶۵ درصد خودروها وارد شهر کرمانشاه می‌شوند که آمار بسیار بالایی است.

حیدری گفت: وجود این تعداد خودرو و معابر کم عرض شهر کرمانشاه بویژه در بافت مرکزی شهر مانند این است که بخواهید یک پارچ آب را در یک لیوان جای دهید!

رییس پلیس راهور استان کرمانشاه گفت: با توجه به این شرایط باید اقدامات کنترل ترافیک بصورت جدی‌تری اجرایی شود و برنامه داریم که اجرای طرح زوج و فرد را به کل سال تسری دهیم.

وی افزود: در حال حاضر این طرح در نیمه دوم هر سال اجرایی می‌شود، اما با توجه به حجم بالای خودرو و افزایش ترافیک در بافت مرکزی شهر نیاز داریم که این طرح در طول سال اجرایی شود.

حیدری بر تقویت سیستم حمل و نقل عمومی هم تاکید کرد و افزود: خوشبختانه اخیرا ۱۰۰ دستگاه ون و ۱۰۸ دستگاه اتوبوس توسط شهرداری کرمانشاه خریداری شده و به زودی به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه می‌شود.

وی افزود: علاوه بر این فرهنگ استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی باید تقویت شود، چرا که در حال حاضر تنها پنج درصد مردم شهر از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند.

روزانه ۱۲ هزار خودرو وارد محدوده پارکینگ شهرداری می‌شود

رییس پلیس راهور استان کرمانشاه در ادامه بر رفع عوامل اصلی ایجاد ترافیک در بافت مرکزی شهر هم تاکید کرد و گفت: یکی از این عوامل وجود ۴۰۰ تا ۵۰۰ پزشک در محدوده پارکینگ شهرداری است.

وی افزود: باید فکر جدی برای این وضعیت صورت گیرد، چرا که اگر هر پزشک حداقل روزانه ۲۵ بیمار داشته باشند و هر بیمار هم حداقل یک همراه، با این احتساب روزانه بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر وارد محدوده پارکینگ می شوند و عمده آنها نیز از خودروی شخصی استفاده می‌کنند.

وی افزود: از طرفی نباید اجازه صدور مجوزهای جدید برای استقرار پزشکان در این محدوده داده شود.

حیدری گفت: محدوده پارکینگ شهرداری مشخص است و دانشگاه علوم پزشکی نباید به پزشکان جدید مجوز دهد.

وی همچنین با اشاره به آغاز ساخت و ساز پروژه‌های طرح جهش تولید مسکن گفت: در اجرای این طرح باید به تامین زیرساختهای حمل و نقل توجه ویژه شود تا مشکلات پروژه‌های مسکن مهر تکرار نشود.

وی افزود: در پروژه مسکن مهر پردیس، تعداد زیادی جمعیت اسکان داده شد، اما زیرساخت حمل و نقلی برای آنها وجود ندارد و همه از یک خیابان باریک عبور می کنند که ترافیک بسیاری ایجاد کرده و اگر یک حادثه رخ دهد بعید است خودروهای امدادی بتوانند به موقع در محل حاضر شوند.

با شیوه “سنتی” نمی‌توان ترافیک را کنترل کرد/ ۴۰ درصد معابر تحت پوشش دوربین هستند

وی در ادامه با بیان اینکه با شیوه‌های سنتی نمیتوان ترافیک را کنترل کرد، گفت: در این زمینه نیازمند استقرار دوربین‌ها و سامانه‌های هوشمند هستیم و هم اکنون ۱۰۰ دوربین نظارتی و ۲۷ سامانه پلاک خوان در سطح معابر داریم.

حیدری افزود: با وجود این دوربین‌ها و سامانه ها هم اکنون ۴۰ درصد معابر کرمانشاه تحت پوشش هستند. البته برای پوشش نقاط اولویت‌دار معابر به ۱۲۰ سامانه هوشمند دیگر نیاز داریم.

حیدری خاطرنشان کرد: برای راه اندازی این سامانه ها نیازمند فیبرنوری هستیم وخوشبختانه شهرداری کرمانشاه قرار است ۲۸۰ کیلومتر فیبرنوری در شهر راه اندازی کند و با این کار به سمت شهر هوشمند حرکت کرده و می‌توانیم در نقاط بسیاری سامانه‌های هوشمند را راه اندازی کنیم.

وی یکی از عوامل ایجاد ترافیک را پارک دوبل خودروها در محل‌های پرترافیک دانست و افزود: در همین راستا نیازمند خودروهای مکانیزه ثبت تخلفات ساکن هستیم و در حال حاضر طبق برآورد صورت گرفته ۱۵ دستگاه در این زمینه نیازمندیم.

وی با بیان اینکه شهرداری مدیریت ترافیک کلانشهرها را برعهده دارد، گفت: در همین راستان انتظار داریم شهرداری کرمانشاه پلیس راهور را در انجام هرچه بهتر تکالیف خود یاری کند.

۱۰۱ نفر در  معابر کرمانشاه جان باختند/ صدور ۱٫۵ میلیون “برگه جریمه” در کرمانشاه

وی در ادامه گریزی همه به آمار تصادفات و کشته‌های ترافیکی درون شهری در سال جاری داشت و افزود: در سال جاری متاسفانه ۱۰۱ نفر در تصادفات درون شهری جان خود را از دست دادند که این آمار نسبت به سال گذشته شش درصد کاهش داشته است.

وی افزود: از این تعداد ۶۵ درصد عابرین پیاده هستند که در این حوزه تفاوت معناداری با میانگین کشوری که ۳۰ درصد است، داریم.

حیدری گفت: اولین عامل بالا بودن آمار فوتی‌های عابرین پیاده رفتار خود مردم است که آنچنان که باید به قوانین راهنمایی و رانندگی توجه نکرده و هنگام عبور از معابر احتیاط لازم را ندارند.

وی افزود: علاوه بر این ضعیف بودن زیرساخت‌هایی مانند تعداد کم پل های عابر پیاده و کمبود پل های مکانیزه هم در این زمینه تا حد زیادی دخیل است.

رییس پلیس راهور استان کرمانشاه در ادامه از صدور ۱٫۵ میلیون فقره برگه جریمه در سال جاری در سطح معابر درون شهری استان خبر داد و افزود: عمده این برگه‌ها برای تخلفات حادثه ساز مانند عبور از چراغ قرمز، انجام حرکات مارپیچ، سرعت غیرمجاز و … صادر شده است.

حیدری گفت: هدف ما جریمه کردن نیست، اما گاهی حرکاتی از رانندگان می‌بینیم که هم سلامت خود هم سلامت دیگران را به خطر می‌اندازند و چاره ای جز اعمال قانون نیست.

وی افزود: در تصادفات سه عامل انسان، خودرو و راه نقش دارند، اما نقش عامل انسانی بیش از ۷۰ درصد است و اگر رانندگان قانون را رعایت نکنند قطعا تعداد کشته‌های ترافیکی افزایش چشمگیری می یابد.

رییس پلیس راهور استان کرمانشاه گفت: افرادی که در تصادفات کشته می شوند در کنار خسارت انسانی و جانی، خسارت‌های بسیاری در حوزه اقتصادی، اجتماعی و … هم به بار می آورند، چرا که عمده فوتی ها بین ۲۵ تا ۵۰ ساله بوده و با توجه به اینکه اکثر آنها مرد هستند بسیاری خانواده‌ها به دلیل تصادف بی سرپرست شده که این امر آسیب های اجتماعی بسیاری به دنبال دارد.

افزایش ۶ برابری ترافیک نوروزی در بافت مرکزی کرمانشاه/ قبل از سفر نوروزی خلافی خودرو را پرداخت کنید

حیدری در ادامه با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز گفت: در همین راستا طرح نوروزی انتظامی از ۲۴ اسفند شروع شده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.

وی افزود: در این طرح نیروهای راهور پوشش حداکثری را در سطح معابر خواهند داشت و از ظرفیت سایر دستگاه‌ها و سامانه های هوشمند هم در این زمینه استفاده می‌شود.

وی تعداد کشته‌های طرح نوروزی سال گذشته را ۹ نفر و تعداد مجروحین را ۲۰۰ نفر اعلام و ابراز امیدواری کرد: نوروز پیش رو با همکاری مردم تعداد فوتی ها و مجروحان کاهش چشمگیری یابد.

حیدری خاطرنشان کرد: پلیس راهور پیش از شروع این طرح، طرح دیگری برای کنترل ترافیک معابر در روزهای پایانی سال و اوج گرفتن خریدهای نوروزی دارد و هم اکنون تمرکز نیروها در بافت مرکزی شهر است.

وی افزود: در حال حاضر ترافیک بافت مرکزی شهر به حدود پنج تا شش برابر روزهای عادی سال رسیده است.

حیدری با بیان اینکه خودروهای با خلافی بالای دو تا سه میلیون تومان توقیف می‌شوند گفتد: در همین راستا از تمام رانندگان درخواست داریم تا خلافی خودروی خود را پیش از آغاز سال پرداخت کنند تا در طول مسافرت دچار مشکل نشوند.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.